Juni – 2022

SMS:a till Monica (073-360 43 04) vid frånvaro, samt närmaste arbetsledare/projektledare.
När ni är friska önskar vi även att ni omgående meddelare er närmaste arbetsledare detta, glöm inte att även sms:a Monica när ni är friska.

Semestern är nära för de flesta av er. Hoppas ni får fint väder och att ni kan koppla bort jobbet en liten stund. Det har verkligen varit ett händelserikt första halvår. Företaget fortsätter att växa och det ser ut som att vi ska kunna slå omsättningsrekord. Vi har också slagit rekord i antalet anställda, 77st anställda är vi för närvarande.

Vi har tecknat nytt ramavtal med Stadsdelsförvaltningen i söderort, det är inget jättekontrakt men kommer vara ett bra tillskott under några år framöver. Vi vann även ett mindre ramavtal med Stockholmshem fastighetstjänster. Där skriver vi inom någon vecka. Utöver dessa ramavtal så blir det mesta överklagat för tillfället.
Annars är orderstocken fortsatt god och vi börjar redan fylla på med jobb till hösten och tidig vinter.

På personalfronten så har tyvärr vår arbetsledare Niclas sagt upp sig. Sista arbetsdag är 31/8. Rekrytering av ny arbetsledare pågår. Niclas bor i Uppsala och han lyckades få jobb på sin hemort, vi önskar dig lycka till och välkommen tillbaka i framtiden om det inte skulle funka på nya jobbet.

Den 2 maj öppnade vi vårt intranät, LPs bakficka! Vi har under en längre tid arbetat med att förbättra delaktigheten och göra våra viktigaste dokument lättillgängliga för alla på företaget. Intranätet blir en kanal för att snabbt dela nyheter och information med alla samtidigt men också ett forum för att uppmärksamma goda insatser, påminna om viktiga händelser och tillhandahålla policys, lathundar
och andra hjälpmedel.
https://lpbygg.se/intranat/
Lösen: lp0500

Maria bad mig påminna om att skicka lite bilder till våra sociala medier. Är ni på ett lite speciellt jobb eller har gjort något som ni är stolta över, knäpp en bild och skicka till Maria!

Jag fick även en påminnelse från Lyckan om tidsskrivning inför semestern.
Det är extra viktigt att ni senast den 10/7 fyllt i all tid för löneperioden. Lyckan och Malin har semester och vill gärna ha allt så förberett som möjligt samt att detta minimerar missförstånd och korrigeringar i efterskott.
Innan ni går på semester, fyll i hela er ledighet för semestern.

Tack för ordet!
/Andreas